• 35e1fb60 084d 49f1 88ec 813b5bde074fDSCN0061

vandanalyser

Den bedste vandkvalitet

Grundvandet er meget rent i vores område,
så vi oppumper det bedste kvalitetsvand til vores forbrugere. vi behandler vandet nænsomt, når det oppumpes fra undergrunden. grundvand indholder bl.a. jern og okker lidt metan . Først bliver vandet iltet, da grundvand ikke indholder ilt. Derefter bliver det renset i vores stenfilter og vandet får den reneste klare farve.
fordi vores grundvand er af så høj kvalitet, er det ikke nødvendigt at tilsætte noget

 


 

Forsynings sikkerhed

Svinninge Vandværk indgik i 1970´erne en aftale med kommunen om, at vi skulle lægge ledningerne i stor dimension, at de kunne fungere som nødforsyning fra naboværkerne. derfor er vi sammenkoblet med Kundby vandværk Gislinge Vandværk og Hjembæk Vandværk ved tekniske vanskeligheder eller forurening kan vi hjælpe hinanden.

sikkerhed og kontrol

Landbruget blev i 2011 påbudt en større beskyttelseszone fra vandboringer, nemlig fra 10 m til 25 m i radius fra boringerne. det giver en endnu større sikkerhed for, at grundvandet ikke bliver forurenet. vandværk er underlagt strenge kontroller for at sikre, at forbrugerne får den bedste kvalitet. Ca en gang om måneden tages der laboratorieprøver af vores vand. man kan altid se vandanalyser her.

Udskriv Email